Jouster bands in Park Herema State, verplaatst naar 2022

Geplaatst: 09-06-2021 20:31|© Foto: shutterstockReacties:
5
Er is een nieuw festival in Joure. Herema Park Live. De eerste editie zal plaatsvinden (mits een pandemie roet in het eten gooit) op 28 augustus. Er komen grote namen, zoals Miss Montreal, (mede Fries) Jett Rebel, Straight on Stage en de veelzijdige coverband uit Joure: Brass Inc. En we spraken kort met de gitarist van Brass Inc over het eerste optreden na coronatijd!

Marcel ten Boom, gitarist en één van de 12 leden van Brass Inc:

Eeeh, Marcel, hoe vind je het dat het weer mag?
Ik vind het heerlijk dat het eindelijk weer kan. Iedereen moet dit toch fantastisch vinden? En ik denk dat de meeste mensen ook wel weer een verzetje kunnen gebruiken. Tevens is het ook goed voor de horeca. Daar moet ook weer wat verdiend worden. Het heeft allemaal lang genoeg geduurd.

Hebben jullie doorgeoefend in die tijd?
Nee, we mochten en konden niet door oefenen. We zijn een formatie van 12 spelende leden. Dan is het onmogelijk om door te oefenen. Wel bleef de groepsapp constant in gebruik en bleven we met en van elkaar op de hoogte en bleven we in contact. Dat is beter dan niets natuurlijk. Tevens werken een aantal bandleden in de zorg en het onderwijs. Dan kun je het niet veroorloven de regels aan de spreekwoordelijke laars te lappen.

Hebben jullie de setlist al compleet?
Ja, binnen de band zijn ook weer een aantal teams. Zo is er een team die over de nummers en de setlist gaan. We hebben het Brass Media en P.R. Team. Verschillende mensen doen verschillende dingen binnen de band. Dat is mooi en het kan met 12 man. Eigenlijk 13 man want we hebben ook ons eigen geluidsman.

Denk je dat het veld in Park Herema State vol zal zijn?
Ik weet wel zeker dat het Park vol komt. Dit gaat uitverkocht worden. Kijk alleen maar eens naar het geweldige programma wat de organisatie neer zet. Nu nog hopen op prachtig weer. Ik denk dat een groot deel van de kaarten alleen vandaag al verkocht wordt.

Waar kunnen we meer informatie over jullie vinden?
Zie hier onze prachtige Promo!! Dit geeft een perfecte indruk van wie we zijn en wat we doen!! Wie dat gezien heeft moet wel zin hebben om te komen!!!

Meer over Brass Inc op Facebook: klik hier
En meer over het veelbelovende festival: klik hier

Festival is op 28 augustus
Park is open om 18.00 uur
Als het festival niet door gaat krijgt iedereen zijn/haar geld terug
Delen:
Reacties
 • User Avatar
  Nanda 15-06-2021 10:29:23

  Zijn er ook restricties?

 • User Avatar
  marcel! 17-06-2021 23:29:22

  Ze zullen de lijn van de overheid wel volgen, dus een vaccinatiebewijs of negatieve test volgens mij

 • User Avatar
  Fritsje 25-06-2021 18:45:06

  is dat zeker? Zit niet te wachten op zulke maatregelen.

 • User Avatar
  Nanda 05-07-2021 12:44:32

  ik kan op de site van het parkconcert ook niets vinden van restricties. Iemand die het wel weet?

 • User Avatar
  enkemand joustra 17-08-2021 16:53:35

  inmiddels is duidelijk geworden dat het helaas niet mogelijk is om, zegt de organisatie,
  „Met de huidige richtlijnen en het maximum van 750 bezoekers, is het helaas niet haalbaar om het evenement te organiseren”.
  Het festival wordt verplaatst naar 18 juni 2022. Het viertal artiesten vormt wederom de line-up. De entreetickets van 2021 zijn ook volgend jaar geldig.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer