Sleutel voor eerste bewoners appartementen De Werf

Geplaatst: 20-12-2017 16:19|© Foto: Hof en Hiem

JOURE – Op maandag 18 december ontvingen de eerste bewoners van woon-zorgcomplex De Werf de sleutel voor hun nieuwbouwappartement aan de Sluisdijk. Door de komst van dit nieuwe appartementencomplex maakt Zorggroep Hof en Hiem het mogelijk om te wonen met zorg dichtbij.

Bijzonder trots
John van Arnhem, directeur-bestuurder van Zorggroep Hof en Hiem, is bijzonder trots op de prestatie die is geleverd. “Met De Werf beschikt Joure over een supermodern complex, middenin het centrum, dat tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met vele partijen. Daardoor is het mogelijk geweest om binnen het gestelde budget en binnen het gestelde tijdstraject een toekomstgericht complex neer te zetten”, aldus Van Arnhem.

Oplevering participanten
Vandaag, 20 december, wordt het anderhalvelijnscentrum opgeleverd aan de zorgaanbieders. Dit zijn de Jouster huisartsen, ziekenhuis Tjongerschans, Benu Apotheek, praktijk oefentherapie Cesar, diëtistenpraktijk Hester Visser, Fysio-Actief en Hof en Hiem Thuiszorg. Zij zullen gefaseerd hun intrek nemen in het anderhalvelijnscentrum.

Vegelinshof
Tot 2010 stond aan de Sluisdijk 30 Vegelinshof. De bewoners van het ouderenzorgcentrum betraden in dat jaar woonzorgcentrum Vegelin State aan de Harddraversweg in Joure. Na een lange periode van ontwikkelen heeft Zorggroep Hof en Hiem het initiatief genomen, in samenwerking met Jouster zorgaanbieders, om een woon-zorgcomplex te bouwen. De bouw is begonnen in oktober 2016. Nu, ruim een jaar later op 15 december jl., is het gebouw opgeleverd aan opdrachtgever en eigenaar Zorggroep Hof en Hiem. Het resultaat is een appartementencomplex met zeventien appartementen, een anderhalvelijnscentrum voor zeven zorgaanbieders, kleinschalig wonen voor zestien ouderen met dementie en een wijkcentrum. Meer informatie is te vinden op www.dewerfjoure.nl.

Delen:Bron: Hof en Hiem
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer