Abiant Uitzendgroep maakt ‘kleurrijke’ entree aan de Midstraat in Joure

Geplaatst: 16-09-2016 11:52|© Foto: Abiant Uitzendgroep


JOURE - Abiant Uitzendgroep opent op vrijdag 23 september 2016 officieel de deuren van zijn elfde vestiging. De uitzendorganisatie nestelt zich in het voormalige postkantoor aan de Midstraat 26 in Joure. Met de komst naar Joure onderstreept Abiant zijn beleid om niet op afstand, maar juist vanuit de kern van levendige regio’s samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers, werkzoekenden en overheid.Ingrediënten  


Vestigingsleider Egbert Reidinga, administratief medewerkster Grietje Mink en planner Carlijn Bellinga zijn vastbesloten er een succes van te maken. Reidinga weet na 22 jaar zelfstandig ondernemerschap welke ingrediënten daarvoor nodig zijn. “We zitten in een prachtig pand waar het prettig werken en ontmoeten is. Met Grietje hebben we een echte Jouster aan boord, zij en Carlijn vullen elkaar goed aan. Zelf ben ik al maanden contacten aan het leggen met bedrijven uit de driehoek Joure, Heerenveen, Lemmer en heb ik het erg druk met het inschrijven van kandidaten.”


 


“Goed werkgeverschap en het binden van kandidaten is een speerpunt in ons beleid. Samen met onze uitstekende bereikbaarheid, deskundigheid en stiptheid gaan wij het onderscheid maken. Wij zijn warm ontvangen door bedrijven, buren en straatgenoten en de eerste kandidaten zijn inmiddels aan het werk bij opdrachtgevers.” aldus Reidinga.


 


Jouster Merke


Tijdens de Jouster Merke op donderdag 22 september zal het karakteristieke pand aan de Midstraat op opvallende wijze in Abiant-kleuren gehuld zijn en zal er op kleurrijke manier promotie worden gemaakt. Team Abiant Joure deelt tijdens de traditionele jaarmarkt en kermis uiteraard mee in de Jouster-feestvreugde, om vervolgens vanaf vrijdag de 23e september vanaf acht uur voor iedereen klaar te staan!


 


Over Abiant


Abiant is met meer dan 2000 uitzendmedewerkers hoofdzakelijk actief in de branches grond-, weg- en waterbouw, productie, industrie, bouw, techniek, afvalverwerking, groenvoorziening, transport en logistiek en de agrarische sector. Abiant voorziet bedrijven van aanpakkers, vaklieden en allrounders, maar ook van hoger kader en/of ondersteunend personeel. De sterke samenwerking met omliggende vestigingen, de aanwezige vakkennis en jarenlange praktijkervaring, resulteren bij Abiant in slagkracht, maatwerk en de best beschikbare matches.


 


Op de foto staat het team van Abiant Joure. Grietje Mink, Egbert Reidinga en Carlijn Bellinga. Deze foto is vrij voor gebruik.

Delen:Bron: Abiant Uitzendgroep
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer