Franchisenemer McDonalds Joure en Lemmer de beste

Geplaatst: 18-11-2014 13:00|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
1


JOURE – Ronald Zuiderveld uit Leeuwarden is uitgeroepen tot de McDonald’s Franchisenemer van 2014. De Franchisenemer van de McDonald’s restaurants Joure en Lemmer ontving de prijs afgelopen week uit handen van Jo Sempels, Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland.Ronald Zuiderveld startte zijn carrière in 1988 bij McDonald’s Leeuwarden als Management Trainee en is sinds 2003 Franchisnemer. Zuiderveld kreeg de erkenning voor zijn behaalde omzetresultaten van zijn beide restaurants in Joure en Lemmer, zijn oog voor de goede uitstraling van zijn restaurants en zijn inzet voor het trainen en opleiden van managers en medewerkers.Franchisenemer Ronald Zuiderveld (links) ontving de prijs uit handen van Jo Sempels, Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland.

Naast zijn werk als Franchisenemer is Zuiderveld een lokaal betrokken ondernemer. Zo sponsort hij de Hockeyclub in Sneek, Joure en Lemmer, het Fierljeppen, de motorsport in Joure en diverse voetbalverenigingen in de regio.


Delen:Bron: McDonalds
Reacties
  • User Avatar
    bernard 21-11-2014 15:25:13


    Mooie woorden vanuit het magnement MacDonald's    Hopelijk denkt zijn personeel er ook zo over    Mischien wil een mdewerker van de vloer iets er over zeggen


Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer