Nog weinig fun aan Swimfun

Geplaatst: 13-02-2015 17:17Reacties:
1


Een tweetal ingezonden berichten over een bezoek aan ons nieuwe zwembad Swimfun:Naar aanleiding van het schrijven van de familie Woudstra uit Rotsterhaule in de Jouster Courant van 11 februari voel ik mij gesterkt om ook mijn zegje te doen. Afgelopen zondag waren mijn beide kinderen in het zwembad en hadden ook last van de te hoge chloorconcentratie. Van het aanwezige personeel kregen ze nul op het rekest. Ze hebben het zwembad verlaten en komen voorlopig niet weer. Een kinderziekte en snel hersteld, naar het schijnt. Nu vind ik het normaal dat er bepaalde zaken niet goed gaan, maar de instelling van sommige personeelsleden is ver onder de maat. Overschrijden zelfs de fatsoensnormen. Als ik dan lees hoe een directeur (Dhr Braaksma) zich laat gelden, gaan bij mij de haren overeind staan. Maar o zo herkenbaar.

Fam. De JongIk heb mij nogal geërgerd aan de glijbaan. Diverse personen, waaronder ik, kwamen hard terecht in het badje die te ondiep is naar mijn mening. Sommigen liepen zelfs een bloedneus op. Mijn bedenkingen kregen niet erg veel bijval bij een personeelslid. Jammer.Wesley M.


Delen:
Gerelateerd:
Reacties
  • User Avatar
    bluesomething 14-02-2015 22:49:18


    Een mail met informatie omtrent de zwempas aangaande zwemles bleek ook te moeilijk. Zelfs na het spellen van het mailadres, werd deze niet ontvangen. En toen we de zwempas ophaalden wat niet op het tijdstip genoemd in de niet ontvangen mail was, was de vriendelijkheid van Braaksma weer ver te zoeken.


Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer