JouwJoure gaat 'op de schop'

Geplaatst: 26-12-2010 00:05|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
3


JOURE - Vanaf het “in de lucht gaan” van jouwjoure in september 2006, zijn er al heel wat veranderingen op de site geweest. Sommige heel duidelijk herkenbaar voor de bezoekers, maar ook een aantal technische aanpassingen die niet direct opvielen. Feit is wel, dat we niet stil zitten. Ook nu staat er weer een heel grote wijziging aan te komen. En wel één die heel duidelijk zichtbaar zal zijn.Eigenlijk is het geen wijziging, maar een complete herbouw. We zijn er van overtuigd dat deze aanpassing de overzichtelijkheid en leesbaarheid zal verbeteren. Bovendien wordt er nog meer informatie aangeboden op de site. Natuurlijk is de meest in het oog springende aanpassing de lay-out. Deze wordt door de hele site doorgevoerd. De eerste keer dat u deze wijziging zult merken is vastgesteld op 28 februari 2011.Aangezien het een enorme verandering is, zullen we alles gefaseerd invoeren. De rubrieken nieuws, agenda, jouw foto’s en bedrijven zullen dus op 28 febr. als eerste aan de beurt zijn. Bovendien is het weer, nu een eigen rubriek geworden. De overige rubrieken komen er zo snel mogelijk achteraan. Verder denken we nog aan een aantal nieuwe zaken op de website. Maar dit merkt u vanzelf. En natuurlijk staan we open voor suggesties, op- en aanmerkingen van de bezoekers van onze site. Deze dingen kunt u via “contact” naar ons opsturen. We hopen dat de vruchten van onze inspanning u zullen smaken!


Delen:
Reacties
 • User Avatar
  Sipke 08-01-2011 12:10:48

  Volgens mij lang geleden dat er een update is geweest. Ben benieuwd. Toch mooi dat particuliere initiatieven zonder geld van de gemeente, blijkbaar wel een gedegen site in de lucht kunnen houden en 'gesponsorde' instellingen blijkbaar niet.

  De afbeelding geeft wellicht al iets weg over de layout.

 • User Avatar
  van_der_voort 16-01-2011 09:42:24

  Tja alles heeft tegenwoordig met geld te maken. Mensen steken van geen tijd meer in hobby-isme. Ik vind het nog steeds een leuke site om te bezoeken.

  Vooral de discussies die zo nu en dan oplaaien zijn bijster interessant.

  Mijn vraag is, wordt de bestaande website aangepast of komen er ook nog nieuwe zaken op de website?

 • User Avatar
  JouwJoure 17-01-2011 11:14:52

  zoals we in het bericht al hebben vermeld, komen er ook wat nieuwe zaken. Maar dat moet nog even een verrassing blijven. In eerste instantie komt er een nieuwe lay-out en wat andere aanpassingen.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer