Noppert naar de kwartfinale ten koste van van der Voort

Geplaatst: 07-10-2021 09:53|© Foto: LAWRENCE LUSTIG/PDC
Danny Noppert heeft na Michael van Gerwen ook landgenoot Vincent van der Voort verslagen op de World Grand Prix. De darter uit Joure besliste het duel al in drie sets.
De eerste set leek nog de kant van Van der Voort op te gaan, want de Noord-Hollander begon met een 85-finish en 13-darter uitstekend aan de wedstrijd. Van der Voort had daarna drie legs op rij echter moeite om de leg te openen en zag Noppert dankzij drie legs op rij er met de set vandoor gaan.

In de tweede set deelde Noppert meteen twee tikken uit door 130 en 101 te finishen. Van der Voort gooide daarna 87 uit, maar de set ging met een 12-darter naar zijn Friese tegenstander.
Van der Voort kreeg in de derde leg van de derde set twee breakkansen, maar miste zijn beide pijlen op tops. Noppert kwam daarna op één leg van de overwinning. Het werd nog wel 2-2 in de derde set, maar daarna maakte Noppert het knap af via dubbel 11.
Voor Noppert is het na een halve finale op de Players Championship Finals in 2018 en een finaleplek op de World Series of Darts Finals in 2019 zijn derde kwartfinale op een televisietoernooi bij de PDC. In de kwartfinale speelt de Jouster tegen Ian White.
Delen:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer