Ook penningmeester Sc Joure stopt

Geplaatst: 25-04-2021 10:57|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
4
JOURE - Fokke Noppert heeft aangegeven niet voor een tweede termijn als penningmeester voor Sc Joure te fungeren. Dit heeft hij tijdens een bestuursvergadering aangegeven. Reden is dat hij het te druk heeft. Sc Joure moet dus op zoek naar een nieuwe penningmeester.

De ledenvergadering, waarin normaal ook gestemd wordt voor kandidaten voor een bestuursfunctie, is uitgesteld. Deze zou 7 mei gehouden worden in de kantine, maar kan vanwege corona niet doorgaan. Een digitale variant van de ledenvergadering heeft niet de voorkeur en dus wordt de ledenvergadering een aantal maanden opgeschoven.

Het bestuur heeft wel een mogelijke vervanger voor Geert Jan Haringsma. Hij stopt en het bestuur ziet in Rienk Kootje een waardige vervanger. Hij is al betrokken bij Sc Joure in de bouwcommissie. Zodra de ledenvergadering gehouden wordt, wordt hij door het bestuur voorgedragen als bestuurslid. Uiteraard kunnen ook andere kandidaten voorgedragen worden.
Delen:
Gerelateerd:
Reacties
 • User Avatar
  marcel! 25-04-2021 14:52:48

  Steeds meer die vertrekken. Dan is er toch iets mis.

  Jammer dat het bestuur kandidaten aandraagt, het zou beter een echte verkiezing zijn. Dus begin met een oproep voor kandidaten voor de functie, wat die inhoud, enzovoort. Ipv achter de schermen al met personen te praten die binnen het huidige bestuur past. Dan veranderd er nooit iets.

 • User Avatar
  Met de Pen 26-04-2021 08:49:36

  er zit wel wat in, in wat marcel! zegt. Maar dan moeten er ook mensen opstaan, om zich beschikbaar te stellen. Daar schort het ook vaak aan.

 • User Avatar
  NN 30-04-2021 13:13:17

  wanneer wordt de club een club?

 • User Avatar
  marcel! 20-05-2021 13:09:01

  Aan: NN
  Met de mensen op de achtergrond gaat het nooit een club worden, ben ik bang

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer