Daders vernielde auto Sinnebuorren op beeld

Geplaatst: 01-07-2021 17:19|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
1
Op het parkeerterrein van de Sinnebuorren zijn, in de nacht van vrijdag 25 juni op zaterdag 26 juni, de zijramen van een auto vernield. De vernieling werd de volgende dag ontdekt en er bleek ook nog een boormachine verdwenen te zijn. Één van de daders was op slippers. Deze Adidas slipper, maat 39/40 bleef namelijk achter in de auto. Een oproep naar getuigen op Facebook volgde, alsook een zoektocht naar camerabeelden.

Camerabeelden bleken er inderdaad te zijn. Hierop is te zien dat drie jongens, rond middernacht, de Sinnebuorren schuin oversteken. Één heeft een krat bier in de hand en een telefoon, de andere heeft een fiets aan de hand en de derde een flesje bier. Deze laatste draagt waarschijnlijk slippers en schopt tegen de spiegel van een lichtgekleurde auto (grijs of wit), terwijl ze in de richting van de Aldi lopen. Daar hebben ze vermoedelijk even rondgehangen, getuige de kapotte flesjes bier.

Daarnaast zijn er ook getuigen. Rond het tijdstip (00:04) komt er een zwarte auto vanaf het museum aanrijden. Ook komt er een fietser (vermoedelijk een meisje) vanaf de Aukebaes de Sinnebuorren richting de Aldi rijden. Hopelijk melden deze personen zich nog, al is er al een naam genoemd.

Misschien zijn deze drie flinke jongens nu ook flink genoeg om zich te melden?
Delen:
Gerelateerd:
Reacties
  • User Avatar
    NN 02-07-2021 13:26:47

    Ik denk dat deze heren zich in dit verhaal moeten herkennen. zij zullen peentjes zweten nu, hahahaha

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer