Veel sneeuw voor donderdag

Geplaatst: 07-02-2007 00:05|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
2


DE BILT - Het gaat donderdag in de loop van de ochtend flink sneeuwen in het hele land. Met name in het midden en noorden zal de sneeuw lang blijven liggen. Dat zegt het KNMI woensdagmiddag. Volgens de meteorologen van het KNMI zal er een pak sneeuw van enkele centimeters vallen. Lokaal kan tussen de 5 en 10 centimeter vallen. De sneeuwval zal donderdag na de ochtendspits voor veel overlast in het verkeer zorgen. Het KNMI heeft woensdagmiddag een voorwaarschuwing gegeven en schat de kans op een Weeralarm voor donderdag op 75 procent. Donderdagavond gaat het vanuit het zuidwesten dooien.


Delen:
Reacties
 • User Avatar
  arjen 07-02-2007 15:46:05

  Ik heb wintersloffen dus laat maar komen die sneeuw, als het komt heb je er 3x last van: als het valt , als het er ligt en als het weg gaat.
  En dit alles heet WINTERTIJD.

 • User Avatar
  arjen 08-02-2007 23:54:44

  Ondertussen bijna vrijdag er ligt ca. 2 á 4 cm op sommige plaatsen sneeuw. Een prachtig gezicht maar om hiervoor een weer alarm af te geven belachelijk.In '63 en '79 toen er nog echte winters waren werd er ook geen weer alarm afgegeven dat waren in die tijd nog eens normale winterse omstandigheden.
  Die paar kruimels die er nou liggen zijn daar niets bij geef mij maar de neerslag van 3 maart 2005 maar dan is er reden voor een alarm.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer