Jonge, foute vloggers onder vuur op Dumpert

Gewijzigd: 30-06-2016 09:29|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
2


OUDEHASKE - Een groepje jongelui, vermoedelijk uit Heerenveen en Joure, liggen op Dumpert onder vuur vanwege een gemaakte vlog. De jongelui fietsten op het fietspad langs de Jousterweg tussen Haskerhorne en Oudehaske richting Heerenveen. Ondertussen was een jongedame, die achterop zat, een video aan het opnemen met haar smartphone.De jonge fietsers zwalkten over het fietspad en kwamen daarbij steeds op de verkeerde helft terecht. Een man die vanaf de andere kant kwam fietsen scheerde rakelings langs de eerste fietsers om vervolgens bovenop de laatste fietser te botsen. Dit gebeurde ter hoogte van de Siebe de Ruiterweg. Het viel gelukkig mee, maar het onfatsoen van de jongelui droop er vanaf. Het filmpje werd ook op dumpert geplaatst. Het commentaar van bezoekers van die pagina liegt er niet om. Ze krijgen het er flink van langs.De redactie heeft besloten om zowel de link als het filmpje van Dumpert te verwijderen, vanwege de reacties op Dumpert. Deze zijn veelal aanstootgevend, niet onderbouwd, beledigend en soms zelfs bedreigend. Ondanks dat deze niet aan de huisregels van Dumpert voldoen, staan deze toch onder het filmpje.Daarnaast zijn de kinderen gestraft door de ouders, zijn deze tegen het vloggen en zouden de kinderen hun excuses aan de fietsende man hebben aangeboden. De man hield overigens niets aan de botsing over. Zo luidt het relaas van één van de ouders. Bovenal zijn het natuurlijk pubers, die hopelijk na dit incident, en de reacties die losgekomen zijn, hun lesje geleerd hebben.


Delen:
Reacties
 • User Avatar
  bootsma 29-06-2016 16:26:27


  duidelijke jeugdige onbezonnenheid. Goed deze aandacht. Is direct duidelijk dat niet alles getolereerd wordt. Denken ze misschien nog eens na de volgende keer!


 • User Avatar
  De Waal 30-06-2016 10:21:31


  Dikke duim! Kennis maken met de consequenties van het filmpje, maar dan ook na het punt maken, de boel gaan relativeren.  De jongelui hoeven niet constant herinnert te worden aan dit voorval en dergelijke reacties op dumpert zeggen een hoop over het intellect van de reageerders..


Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer