Dik verlies, laatste plaats

Geplaatst: 04-10-2021 16:47|© Foto: JouwJoure.nl
JOURE - Het vlaggenschip van Sc Joure is er zaterdag niet in geslaagd om, na het verlies in de eerste wedstrijd, haar tweede wedstrijd te winnen. Sterker nog op eigen veld was een dik verlies onafwendbaar. Tegenstander 't Fean '58 was in Joure oppermachtig ondanks dat de Jousters al vroeg op voorsprong kwam. Sipke Visser schoot de bal, bij een scrimmage die volgde op een hoekschop, binnen. Een minuut later was het alweer gelijk door een kopbal uit een hoekschop. Het was de opmaat van een hogere achterstand, want de bezoekers waren heer en meester. Bij rust stonden de Jousters al met 1-3 achter.

Het tweede bedrijf bracht weinig verandering. De mannen uit Surhuisterveen gingen vrolijk verder waar het de eerste helft mee begonnen was. Alhoewel de scherpte er wat af was, werd de score toch opgevoerd naar 1-6. Een soort eretreffer van Terpstra in de slotminuten, zorgde voor de 2-6 eindstand. Na twee verliespartijen bezet Sc Joure de laatste plaats in de tweede klasse I.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Be Quick Dokkum op het programma. Zij speelden tot nu toe tweemaal gelijk.