Ouderwets gezellig Jouster muziekfeest!

Door: Jouke Jousma
Geplaatst: 19-06-2022 14:21|© Foto: JouwJoure.nl
JOUWCOLUMN
Met 3000 bezoekers was de eerste editie van Herema Park Live een geslaagd feest (gisteren) op 18 juni 2022.
Om 18.00 uur gingen de hekken naar het Park Herema State open en kort daarna opende de Jouster band Brass Inc het festival. Bij binnenkomst vielen de foodtrucks op… genoeg keus voor de liefhebber. Sommigen namen voordat het geweld losbarste al een versnapering maar later op de avond zou het daar veel drukker worden. 
Brass Inc kreeg de stemming er al aardig in en het veld stroomde langzaam maar zeker vol. Op de ‘bult’ zaten veel mensen nog van de laatste zonnestralen te genieten, al dan niet onder het genot van een drankje. Na Brass Inc werd het podium (door veel vrijwilligers) omgebouwd voor de mannen van Waylon. Zijn optreden werd wat overschaduwd door privéomstandigheden waardoor Waylon de stemming er niet echt in kreeg, maar wel een prima optreden op de mat legde. Daarna kostte het Miss Montreal geen enkele moeite om de Jouster handen op elkaar te krijgen! Er werd luidkeels meegezongen en geschreeuwd.
Na het spetterende optreden van Miss Montreal kwamen er nog meer Jousters op het podium. Straight on Stage mocht afsluiten. Deze Jouster band is vooral bekend van de bekende meezingers… en dat werkte zeer goed! Ook hier werd luidkeels meegezongen, misschien ook al wat geholpen door de alcohol die al rijk had gevloeid.
Al met al een zeer geslaagd evenement die ook wel deed denken aan vroeger tijden toen The Golden Earring en de Dijk ook met enige regelmaat het park onveilig maakte.
Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! Als er dan toch een kanttekening geplaatst moet worden; er kunnen misschien wat meer toiletten neergezet worden… er ontstonden (vooral bij de dames) lange wachtrijen. Maar vele bezoekers zagen dit festival als een gezellig weerzien met goeie muziek en een misschien nog betere sfeer!
Delen:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer