Jouster strandje moet langer open

Door: Siert de Vries
Geplaatst: 09-06-2021 15:50|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
1
JOUWCOLUMN
24 graden is het en mijn horloge geeft 20 uur 30 aan. Half negen dus en dan zie ik bij het Jouster strandje nog veel vertier. Ik zie ook een paar borden. Afgelopen week heeft de gemeente deze (opnieuw) geplaatst om mens en dier te weren, de vorige waren verdwenen. De mens is tussen 20:00 en 09:00 uur niet welkom. Honden en paarden niet van 1 mei tot en met 1 oktober.

Dat kan toch niet? In de zomer is het soms tot elf uur in de avond nog snikheet en bovendien nog licht. En dan moet je om acht uur je spullen pakken en weggaan? Ook werkend Joure moet zich op deze manier haasten om na een werkdag nog even met de kinderen te kunnen relaxen op het strandje. Waarom dan toch een tijdslot, vraag ik mij af. Waarschijnlijk zijn klachten van omwonenden de boosdoener. Dat paarden niet op het strandje mogen komen, daar kan ik nog inkomen. Zeker in de zomermaanden. Honden? Tja, daar zou een alternatief voor moeten komen. Want ook voor honden is het lekker om een verfrissende duik te nemen.

Kortom, het strandje moet langer open. En is er dan eens overlast, pak dan de verantwoordelijken aan in plaats van het voor iedereen te verbieden!

Dat is wat ik er van vind.
Delen:
Gerelateerd:
Reacties
  • User Avatar
    sandrax 09-06-2021 20:29:44

    Helemaal mee eens!

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer