Harde uitslagen in amateurbeker

Gewijzigd: 10-09-2021 08:13|© Foto: JouwJoure.nl
Jazeker, afgelopen weekend (4 en 5 september) is dan eindelijk weer normaal amateurvoetbal begonnen, seizoen 2021 - 2022. De pupillen begonnen aan de competitie, terwijl de jeugd en senioren bekerwedstrijden speelden. De start van de bekerwedstrijden leverde direct een aantal harde uitslagen op.

Het eerste
Het eerste team van Sc Joure ging keihard onderuit bij de Leeuwarder Zwaluwen. De wedstrijd eindigde kansloos in een 5-1 nederlaag.

Het negende
Het negende kreeg bezoek van het vierde uit Oppenhuizen: TOP'63. De Jousters dropen af na een 0 - 14 nederlaag.

**
Twee teams moesten penalties nemen. Zij zaten in een poule van twee teams. Zo won Sc Joure 2 zondag de penaltyserie met 5-4 van FFS uit Vegelinsoord. De volgende ronde is daarmee behaald. Het vijfde van Sc Joure verloor de strafschoppenreeks met 4-2 van Ens en is dus uitgeschakeld.

Vrouwenteam
Sc Joure zag het vrouwenteam opdoeken, maar kon toch met een nieuw team beginnen. Veel voetbalsters hadden nog niet eerder gevoetbald en dat was te merken in de uitslag. Thuis werd met 25-0 verloren van VVI uit Idskenhuizen.

JO15-2
De jeugd van het tweede team van onder de 15 deed het erg goed. Met maar liefst 15-0 werd er op eigen veld gewonnen van EBC uit Oosterzee.

MO15-1
De meiden van MO15-1 behaalden ook een prachtig resultaat. 9-0 was de einduitslag op eigen veld tgen v.v. Heerenveen MO15-2.

De bekerwedstrijden zijn veelal poulewedstrijden, waarbij de nummer 1 en soms ook de nummer 2 naar de knockout ronde gaat.
Delen:
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer