Nieuwe website Te Joure gelanceerd

Geplaatst: 30-07-2014 10:18|© Foto: JouwJoure.nlReacties:
1


JOURE - Wanneer is er wat te beleven in Joure? Waar kan ik fietsen huren? Welke overnachtingsmogelijkheden zijn er? De antwoorden op deze en nog vele andere vragen kun je vanaf nu vinden op de nieuwe website van Te Joure. De website staat boordevol informatie over evenementen, bezienswaardigheden en ondernemers in Joure.TeJoure.nl is dé portal

Op de website staan alle evenementen maar ook Jouster adresjes om lekker te eten, heerlijk slapen en gezellig een drankje te doen. Nieuw op de website is ook de toevoeging van informatie over wonen en ondernemen in Joure. Kortom www.teJoure.nl is dé portal voor de inwoner en toerist met alle informatie wat er in Joure te doen, te zien en te beleven is.

De website is ook geheel responsive, dat betekent dat de site zich automatisch aanpast aan het apparaat dat de bezoeker gebruikt (tablet, pc, smartphone).Initiatief

De campagne Te Joure is een initiatief van de Stichting Vleckemarketing Joure. De stichting bestaat uit vertegenwoordigers van winkeliersvereniging (WIH), VVV Friese Meren-Gaasterland, ondernemersvereniging (OVS), Gemeente De Friese Meren en Belangenvereniging Recreatie en Toerisme de Friese Meren (RTFM). Allemaal partners die hetzelfde willen voor Joure: laten zien dat het er fijn is om te wonen, aantrekkelijk is om te ondernemen en waar iedereen graag op bezoek komt!

 


Delen:Bron: Vleckemarketing Joure
Reacties
  • User Avatar
    mamba 04-08-2014 18:14:44


    Alweer een initiatief. Wanneer worden krachten nu eens echt gebundeld? De WIH heeft een site, de gemeente, de VVV en volgens mij ook de OVS. Dan heb je nog diverse media Jouster Courant, JouwJoure, Marrennijs. En ook nog websites voor evenementen en van dit en van dat......    Ondanks dat ik digitale initiatieven toejuich, is het toch wel heel veel van hetzelfde.


Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer