1 punt voor uitwedstrijd Hardegarijp

Geplaatst: 08-10-2019 13:01

HARDEGARIJP - Twee wedstrijden gespeeld, 1 punt behaald. Te weinig voor tweedeklasser Sc Joure en zo ging men afgelopen zaterdag op jacht naar 3 punten in de uitwedstrijd tegen Hardegarijp. In het eerste bedrijf leek de missie te slagen. Een fors overwicht werd na 20 minuten bekroond door Alexander Pol. Hij zorgde voor de 0-1 na een onderschepping van Jelte ter Heide. De Jousters wilden doordrukken, maar zagen geen kans om de verdediging van Hardegarijp te verschalken. Een gelijkmaker kon door keeper Lars Wijnalda in het eerste bedrijf voorkomen worden.

In de tweede helft deed Sc Joure haar best om de score te verdubbelen. Ze zagen de keeper van Hardegarijp een aantal keren roet in het eten gooien. Een vrije trap zorgde na een uur spelen wel voor een doelpunt. De bal werd voorgezet en via de paal binnengetikt en dus kwam de thuisploeg langszij. Een schot op de paal van de Jousters was nog het enige echte wapenfeit van de wedstrijd en zo bleef de wedstrijd dus hangen op 1-1. Sc Joure staat nu 12de met slechts twee punten uit drie wedstrijden.