Laatste tickets rockopera Tommy te koop JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Laatste tickets rockopera Tommy te koop
Geplaatst: 05-09-2018 09:30

JOURE - De allerlaatste tickets van rockopera Tommy gaan in de verkoop. Na herschikking van de tickets zijn er nog een aantal tickets te koop voor 13, 14 en 15 september 2018. Deze zijn verkrijgbaar bij Primera aan de Merk 3 in Joure.

Rockopera Tommy
Op 13, 14 en 15 september 2018 speelt een Friese versie van de legendarische rockopera van The Who in Park Heremastate. Een unieke rockopera op een unieke locatie. Het muzikale spektakel is ontwikkeld in het licht van Culturele Hoofdstad 2018 met steun van gemeente De Fryske Marren. 
Onder leiding van regisseur Rieneke de Haan wordt de rockopera Tommy als 360 graden spektakel in het park in Joure gebracht. 

The cast
Peter Sijbenga heeft een Friese vertaling van de rockopera Tommy gemaakt. De muzikale arrangementen zijn van de hand van Arjan Kiel en Willem Aukema. Stichting 8501INDIE en Big Band Cue spelen een grote rol bij de muzikale uitvoering van Tommy. De hoofdrol van Tommy is voor Theun Plantinga. Andere spelers zijn onder andere: Lianne Zandstra, Wybo Smids, Bert Steeman en Leo Boermans.

Tommy een verhaal van toen en nu 
Tommy is een film uit 1975 gebaseerd op de rockopera Tommy die in 1969 werd uitgebracht door de Britse rockband The Who. Dit verhaal van Tommy wordt letterlijk naar het heden gehaald. Een tijdloos verhaal wat van toepassing is op ons allemaal en precies weet te vertellen wat ons in het dagelijks leven bezig houdt als het gaat om geloof, hoop en liefde. De vele oorlogen en misstanden in de wereld worden aangesneden en gespiegeld aan de bezoekers.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.