Volop bijzondere ballonnen bij 33e Friese Ballonfeesten JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© Foto AeroVentions/Ton Kerkhoff
Volop bijzondere ballonnen bij 33e Friese Ballonfeesten
Geplaatst: 16-05-2018 18:12

Een ongekend schouwspel van tientallen opstijgende heteluchtballonnen. Dat is wat de 33e editie van de Friese Ballonfeesten belooft te worden. De organisatie van het evenement, dat dit jaar van 25 tot en met 29 juli wordt gehouden, is erin geslaagd om een groot aantal ballonnen met een bijzondere vorm naar Joure te halen. Onder de deelnemers bevinden zich zelfs een aantal primeurs voor Nederland.

De Jouster ballonpiloot Herman Kleinsmit is namens de Stichting Friese Ballonfeesten druk bezig de meest unieke luchtballonnen naar Joure te halen. Inmiddels zijn er al twaalf special shapes vastgelegd. Zo kan het publiek onder meer genieten van een ballon in de vorm van een racemotor, een smurf en een baby.

Daarnaast zal er tijdens de Friese Ballonfeesten een drietal ballonnen te zien zijn die nog nooit in Nederland zijn geweest. Zo mogen we vanuit Zwitserland een ballon in de vorm van een huis en een badmintonpluimpje begroeten. Vanuit Portugal komt een likeurfles naar het evenement.

U kunt zelf ook mee in een luchtballon tijdens de Friese Ballonfeesten of een ballonvaart cadeau geven. U kunt via www.bit.ly/boekeenballonvaart online een ballonvaart boeken.

De organisatie zoekt mensen die binnen een cirkel van 15 à 20 kilometer rondom Joure wonen. De gastgezinnen moeten beschikbaar zijn van woensdag 25 tot en met zondag 29 juli.

Lijkt het u leuk om als gastgezin te fungeren voor een ballonteam, dan kunt u zich via info@dreamflights.nl aanmelden. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal beschikbare plaatsen. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan kunt u ook een mailtje sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.

Op www.ballonfeesten.nl kunt u terecht voor de meest actuele informatie over de Friese Ballonfeesten.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.