Wandelroute Joure in high tech app JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Wandelroute Joure in high tech app
Geplaatst: 22-06-2018 18:36

JOURE - Met het downloaden van de App op zijn mobiele telefoon en in aanwezigheid van alle bij de ontwikkeling van de App betrokken partijen, heeft wethouder Frans Veltman vanmiddag te Joure de MeAR App Fryslân Joure gelanceerd.

De MeAR Fryslân App is een Augmented Reality app met wandel-, fiets en autoroutes door Friesland en ontwikkeld door GameMakelaar. In de App is een prachtige wandelroute door Joure opgenomen. Met Augmented Reality worden virtuele elementen aan de werkelijkheid toegevoegd: door het richten van een smartphone op een afbeelding of door GPS worden er via de mobiele telefoon toevoegingen getoond die er niet echt zijn.

Ontmoet Douwe Egberts
De wandelroute te Joure start bij de VVV in de Midstraat en vervolgt langs vele mooie plekke en hun verhalen. Uiteraard ontbreekt een virtuele ontmoeting met Douwe Egberts niet. De route is 5 kilometer lang en duurt ongeveer 70 minuten. Het opnemen van de wandelroute in de MeAR Fryslân App is een initiatief van Stichting Vleckemarketing te Joure en een mooie tool voor bezoekers maar ook voor de bewoners te Joure.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.