Ruimte voor nieuwe deelnemers bij succesvol buddy project

© JouwJoure.nl
Geplaatst: 04-04-2018 09:59

Het buddyproject Samen Goud is een initiatief van Stichting Sociaal Goud; samen werken aan een betere toekomst voor mens én maatschappij.“

Het geeft me zoveel voldoening om iets te kunnen bijdragen; een glimlach, dat is voor mij al goud waard!”, zegt Niek, buddy bij ‘Samen Goud’. Hij weet hoe bijzonder het is om een ander iets te geven, om er vervolgens veel meer voor terug te krijgen. 

Een kleine moeite kan al groot verschil maken; even een bakkie doen, samen boodschappen halen, eten koken, een wandeling maken of spelletje spelen. Sociaal contact is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je ouder wordt nemen de sociale contacten vaak af.

Wij vinden dat iedereen het verdient om zich mens te voelen. Om simpelweg te worden gezien en gewaardeerd. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe deelnemers voor het succesvolle buddy-project ‘Samen Goud’. Een buddy onderneemt een paar uren per week activiteiten met een oudere. We zoeken zowel buddy’s die willen helpen, als ouderen die wel wat meer gezelligheid aan huis willen.

Maak ook een verschil!

Oud, jong, veel ervaring of juist nieuwsgierig naar iets nieuws; het maakt niet uit. Iedereen kan zich aanmelden voor het buddy-project. Wij denken in mogelijkheden en kijken naar hoe we elkaar verder kunnen helpen.

Van betekenis zijn voor een ander: dát vinden wij goud waard. Wilt u meedoen? Wilt u meer weten over het project? Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0611690364 of stuur een mail naar info@sociaalgoud.nl. En kijk vooral eens op onze website www.sociaalgoud.nl, daar leest u de bijzondere ervaringen van onze deelnemers.

 

 

Deel dit bericht via:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Om te reageren moet u ingelogd zijn. Login of registreer

Deze pagina is alleen mobiel beschikbaar. Er wordt gewerkt aan een versie voor dit formaat scherm!