Nieuw toeristisch Magazine 2018 Zuidwest Friesland JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Nieuw toeristisch Magazine 2018 Zuidwest Friesland
Geplaatst: 08-03-2018 19:15

JOURE - VVV de Friese Meren–Gaasterland, VVV Zuidwest Friesland en Stichting Regio Marketing Zuidwest Friesland (SRM ZWF) presenteren met gepaste trots het toeristische magazine 2018. Door de verregaande samenwerking van deze drie partijen wordt er voor het eerst één magazine uitgebracht voor de regio Zuidwest Friesland.

Het magazine geeft inspiratie en laat de variatie in het aanbod van Zuidwest Friesland zien; tussen de Afsluitdijk en het Woudagemaal. Denk hierbij aan de IJsselmeerkust, Gaasterland, de Friese Meren en (een deel van) de Greidhoeke.

De gids is thematisch ingedeeld en staat vol met tips en leuke recreatieve informatie. De (potentiële) bezoekers uit binnen- en buitenland ervaren de pracht van het hele gebied. Deze regio is uniek vanwege de meren, bossen, gaasten, kliffen, Elfsteden en de IJsselmeerkust. Met diverse sfeerimpressies, in beeld en verhaal, worden de vele recreatieve mogelijkheden uitgelicht. Ook de evenementen van Leeuwarden-Fryslân 2018 worden in beeld gebracht. Een katern met een overzicht van de toeristische bedrijven maakt de gids tot een onmisbaar item voor bezoeker en toerist.

Het magazine wordt o.a. verspreid bij promotionele activiteiten. Daarnaast is het magazine verkrijgbaar bij de VVV informatiepunten en bij toeristische- en recreatieve bedrijven in en buiten de regio.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.