Jouster keeper naar Italiaanse B competitie JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Jouster keeper naar Italiaanse B competitie
Geplaatst: 25-01-2018 10:54

JOURE - De Jouster Andries Noppert gaat keepen bij het Italiaanse Foggia Calcio 1920. Deze club komt uit Foggia, een stad nabij de Adriatische kust in het zuidwesten van Italië. Foggia komt uit in de Serie B en speelt zijn wedstrijden in het Pino Zaccheria stadion, die zo'n 25.000 kan herbergen. Foggia staat op een 19de plek en heeft de meeste goals tegen in de competitie, 42 stuks.

De 23-jarige Noppert startte bij de jeugd van Sc Joure, maar genoot zijn jeugdopleiding bij Sc Heerenveen. Daar maakte hij de overstap naar NAC Breda. Hij begon als eerste keeper, maar belandde al na 3 wedstrijden op een zijspoor. Zijn contract loopt deze zomer af, maar NAC was bereid mee te werken aan de ontbinding hiervan.

Noppert vloog woensdag naar Italië voor contractbesprekingen en is inmiddels gepresenteerd. De Italiaanse voetbalpers is nog niet overtuigd van zijn kunnen, vooral vanwege de lage positie van NAC op de ranglijst.

Ook de 23-jarige Nederlander Daoud Bousbiba vertrekt naar Foggia. Hij startte zijn carrière bij Jong Ajax en komt over van het Turkse Gazi┼čehir Gaziantep.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.