2 nominaties Hof en Hiem voor Veiligvoedsel.nl Award 2018 JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© Hof en Hiem
2 nominaties Hof en Hiem voor Veiligvoedsel.nl Award 2018
Geplaatst: 18-01-2018 17:02

JOURE - Afgelopen week werd bekend dat Zorggroep Hof en Hiem wederom genomineerd is voor de Veiligvoedsel.nl Award 2018. “Je mag er vanzelfsprekend niet op rekenen, maar doordat we de afgelopen jaren rapportcijfers haalden van rond de 9 hoop je er natuurlijk wel op”, aldus Eddie Hilarius, coördinator voedingsdienst bij Zorggroep Hof en Hiem. Hof en Hiem is voor het tweede jaar op rij genomineerd in twee categorieën; Beste Zorggroep en Beste Keuken (locatie Doniahiem).

Eerdere nominaties
De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al sinds 2005 organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel. Inmiddels voert Veiligvoedsel.nl ieder jaar audits uit bij ruim 550 zorglocaties en –afdelingen, die allen meedingen naar de Veiligvoedsel.nl Award. Hof en Hiem is al sinds 2008 gecertificeerd en was al drie keer eerder genomineerd in de categorie Beste Zorggroep. In 2016 en 2017 is die nominatie verzilverd in een award en het is dus mogelijk dat het dit jaar zomaar weer gebeurt.

Uitreiking Award
De winnaars van de Veiligvoedsel.nl Awards worden op 8 februari 2018 bekend gemaakt op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2018 bij Van der Valk te Veenendaal. Tijdens dit congres zullen de awards uitgereikt worden aan de winnaars van in totaal zeven categorieën. Hof en Hiem zal met een delegatie afreizen om het congres en de uitreiking bij te wonen.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.