Bregepop Festival start ticketverkoop voor jubileum editie JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© Jochem Schuiling
Bregepop Festival start ticketverkoop voor jubileum editie
Geplaatst: 23-11-2017 10:18

SCHARSTERBRUG - De voorverkoop van Bregepop Festival 2018 gaat zaterdag 25 november van start. Het festival viert komend jaar haar vijfjarig jubileum en is van plan om naast de zaterdag ook op vrijdag flink uit te pakken! Bregepop, de start van het  festivalseizoen, vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in Scharsterbrug.

Bregepop Festival is in korte tijd uitgegroeid tot hét tweedaagse cross-over festival van het Noorden. Afgelopen jaren pronkte het festival met namen als Di-rect, Miss Montreal, Brennan Heart, Ali B, Drukwerk, The Party Animals, Frontliner en nog vele anderen. Aankomend jaar ligt de lat nog hoger en wordt alles uit de kast gehaald om er een verrassende vijfde editie van te maken.

Over het totale programma heeft de organisatie nog weinig losgelaten. “Wel kunnen we bekend maken dat er op vrijdag 6 april extra aandacht wordt besteed aan het vijfjarig jubileum van Bregepop. Hiervoor hebben we een spectaculair programma samengesteld”, laat de organisatie weten.

Festivalgangers kunnen zaterdag 25 november vanaf 10.00 uur kaarten kopen via www.bregepop.nl. De eerste 500 passe-partout kaarten kunnen met tien euro korting worden gekocht. Beleef twee dagen Bregepop Festival voor slechts €39,95. “Dit is de kans voor iedereen om extra voordelig kaarten te bemachtigen en er zeker van te zijn het vijfjarige jubileum niet te hoeven missen!”, aldus de organisatie. Volg het festival via de social media of ga naar www.bregepop.nl.  

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.