Circus in Joure: Wegdromen bij een tijdloze familieshow! JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© SenA Entertainment Group
Circus in Joure: Wegdromen bij een tijdloze familieshow!
Geplaatst: 12-11-2017 19:58

JOURE –Het Internationale Circus Bossle geeft van zaterdag 18 november tot en met zondag 26 november voorstellingen in Joure. De verwarmde circustent verrijst op het evenemententerrein aan de Sinnebuorren.

Een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen. Droom weg bij een tijdloze familieshow met cowboys uit het wilde westen, razendsnelle jongleurs, vrolijke clowns, vliegende mensen en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

Ook de vele dieren zijn nog steeds een groot onderdeel in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese paarden de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, honden, ezels, lama’s, dwerggeitjes en mini-koeien.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellings-dag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

De voorstellingen zijn op zaterdag 18 november om 17.30 uur, zondag 19 november om 14.00 uur, woensdag 22 november om 15.00 uur, zaterdag 25 november om 17.30 uur en zondag 26 november om 14.00 uur.

Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten in het circus!:

Hooggeëerd bezoek in het circus! Sinterklaas en zijn Pieten komen naar het circus op zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 november. LET OP: De voorstellingen op zaterdag 18 en woensdag 22 november zijn reguliere voorstellingen. Dus ZONDER Sinterklaas en zijn Pieten. Meer informatie? Volg het circus op Facebook www.facebook.com/circusbossle

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.