Informatieavonden voor energiezuinig en duurzaam wonen JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Informatieavonden voor energiezuinig en duurzaam wonen
Geplaatst: 13-11-2017 18:24

JOURE - Tûk Wenjen, het energiebesparingsproject van gemeente De Fryske Marren, houdt de komende maanden informatieavonden (groene startavonden) over energiezuinig en duurzaam wonen voor inwoners met een koopwoning. De groene startavonden vinden plaats vanaf november 2017 tot en met begin februari 2018. De informatieavonden worden gehouden in verschillende plaatsen binnen de gemeente, waaronder: Sint Nicolaasga, Balk, Terherne, Lemmer, Sloten, Joure en Oudemirdum. De eerste groene startavond vindt plaats op dinsdag 21 november in Zalencentrum St. Nyk in Sint Nicolaasga.

Gratis en vrijblijvend energieadvies

Op de groene startavond leggen wij uit wat Tûk Wenjen voor inwoners kan betekenen. Wij adviseren over de mogelijkheden die er zijn om een woning zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Zo geven wij advies over de verschillende mogelijkheden om een woning te verduurzamen, hoe woonlasten verlaagd kunnen worden door het besparen van energie of hoe zelf duurzame energie kan worden opgewekt (bijvoorbeeld met zonnepanelen). Daarbij komen kosten, subsidies en de financiering aan de orde. Tot slot geven wij (meer) informatie over de gratis woningscan.

De informatieavonden vinden plaats op verschillende locaties binnen gemeente De Fryske Marren:

  • Dinsdag 21 november 2017 in Zalencentrum St. Nyk in Sint Nicolaasga
  • Woensdag 29 november 2017 in Zalencentrum De Treemter in Balk
  • Woensdag 13 december 2017 in Dorpshuis “De Buorkerij” in Terherne
  • Woensdag 20 december 2017 in Het Baken in Lemmer
  • Woensdag 10 januari 2018 in De Mallemok in Sloten
  • Dinsdag 23 januari 2018 in ‘t Haske in Joure
  • Dinsdag 6 februari 2018 in MFC It Klif in Oudemirdum

Aanmelden voor de groene startavond kan (bij voorkeur) via de website www.tukwenjen.nl. Geen toegang tot internet? Aanmelden kan ook telefonisch via telefoonnummer 14 05 14.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.