Kinderen kunnen Sc Heerenveen profvoetballerdag winnen bij Jumbo JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Kinderen kunnen Sc Heerenveen profvoetballerdag winnen bij Jumbo
Geplaatst: 02-11-2017 13:28

JOURE - Sc Heerenveen en Jumbo hebben de handen ineengeslagen om kinderen hun droom als profvoetballer te beleven. Bij Sc Heerenveen wel te verstaan. Bij 17 Jumbo-winkels rond Heerenveen krijgen klanten bij besteding van 30 euro of meer een voucher met een code. Hiermee kunnen ze tot en met 28 november een originele, gesigneerde Sc Heerenveenbal krijgen, met bijbetaling van 5,99 euro (zolang de voorraad strekt). Daarnaast ontvangen ze een wincode, waarmee kans gemaakt wordt op de droomdag als Sc Heerenveen profvoetballer. Let wel de droomdag is voor kinderen van zes tot en met dertien jaar. Om mee te doen moet het kind worden aangemeld op jumbodroomdagen.nl en daarbij moet een foto geupload worden dat het kind de allergrootste fan is van de club.

Er zijn twee droomdagen, beide in de kerstvakantie. Tijdens de droomdag kruipen de kinderen in de huid van een profvoetballer van Sc Heerenveen. De kinderen ontvangen een eigen, origneel Sc Heerenveen tenue (shirt, broekje, sokken en trainingspak) met eigen naam en nummer. Ze krijgen een sportmaaltijd en een rondleiding in het Abe Lenstra stadion. De kinderen gaan kennismaken met de spelers van Sc Heerenveen tijdens een heuse meet en greet. Daarnaast ontvangen ze een voetbalclinic van de jeugdtrainers van Sc Heerenveen. Tot slot ontvangen ze na afloop een certificaat van deelname.

De Jumbo in zowel Joure als Sint Nicolaasga doet mee aan de actie. Er zijn 170 plaatsen voor de droomdagen, die over de 17 winkels verdeeld worden (10 per winkel dus)

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.