Topper tweede klasse in evenwicht JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Topper tweede klasse in evenwicht
Geplaatst: 29-10-2017 10:16

JOURE - Het eerste van Sc Joure kreeg zaterdag de koploper Broekster Boys op bezoek. Voor beide partijen een beladen wedstrijd, want de belangen waren hoog. De Jousters, met een keurige derde plek in de tweede klasse I, hadden het in de eerste helft op sportpark De Hege Simmerdyk moeilijk. De Broekster Boys waren namelijk iets sterker, maar ook de thuisclub was zo nu en dan gevaarlijk. Ondanks dat er in de eerste helft voldoende kansen voor beide teams waren, werd er toch met een 0-0 stand gerust.

Het tweede bedrijf begon met een soort patstelling. Beide partijen wilden niet verliezen en acteerden, onder toezicht van ruim 100 supporters, voorzichtig op het hoofdveld. De kansen waren toen vooral voor Sc Joure en dan met name uit stilstaande situaties. Na een minuut of twintig ontvlamde de wedstrijd toch weer een beetje en kwamen er over en weer een aantal kansen. Beide goalies wisten hun doel schoon te houden en zo eindigde de wedstrijd zoals die begon.

De nummer 2, CVVO uit Lemmer, wist niet te profiteren want ook zij speelden gelijk. De Leeuwarder Zwaluwen kwamen wel dichterbij en delen de derde plek nu met Sc Joure.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.