Eerste verlies voor Sc Joure zaterdag

Geplaatst: 25-11-2017 20:01|© Foto: JouwJoure.nl

MARUM - Sc Joure zaterdag is haar ongeslagen status kwijt. Zaterdagmiddag werd er in de tweede klasse I verloren van Marum. Nog voor het half uur kijkt Sc Joure in Marum al tegen een 2-0 achterstand aan. De eerste valt na 18 minuten en komt op naam van Boekema. Joure heeft het lastig en ziet de scheidsrechter vier minuten later een penalty geven. Oldewarris schiet deze buitenkans binnen. Voor rust wordt er niet meer gescoord.

De Jousters hebben in de pauze een flinke preek gekregen en strijden nu voor wat ze waard zijn. Het levert een klein kwartier voor tijd de aansluitingstreffer op in de vorm van een penalty. Martijn Dijk verzilvert dit buitenkansje. In het slotakkoord speelt Sc Joure alles op alles, maar ziet dit niet beloond. Het is de thuisploeg die scoort (Oosterhoff) en daarmee de eindstand op 3-1 bepaalt.

Door het verlies zakt Joure naar de vijfde plaats.