Topper tweede klasse in evenwicht

Geplaatst: 22-10-2017 16:34|© Foto: JouwJoure.nl

LEMMER - De topper in de tweede klasse I tussen CVVO en Sc Joure is zaterdag in een gelijkspel geëindigd. In Lemmer gebeurde het eerste kwartier vrij weinig en waren beide teams vooral zoekende. Daar kwam in opvolgende kwartier snel verandering in. Na wat onvriendelijkheden over en weer, die aan beide kanten een gele kaart opleverde, was het Martijn Dijk van Sc Joure die de score opende op het half uur ongeveer. Lang kon er niet van genoten worden door de bezoekers, want nog geen vijf minuten later stond het alweer gelijk. Edzo Kloosterboer was de gevierde man bij de Lemsters. Met 1-1 werd er gerust.

In het tweede bedrijf kwam CVVO al vroeg op voorsprong. Thomas Miedema zorgde voor de 2-1, maar de Jousters legden zich daar niet bij neer. Het spel golfde sowiezo al op en neer en beide ploegen kregen kansen. Sc Joure wist twintig minuten voor tijd weer langszij te komen door opnieuw Martijn Dijk. De wedstrijd kon in de slotfase nog alle kanten op, maar het bleef bij een gelijkspel. De Jousters staan nu derde met elf punten. Twee punten achterstand op CVVO en Broekster Boys. Volgende week speelt Sc Joure thuis tegen de koploper.