Sc Joure zondag wint in Vegelinsoord

Geplaatst: 04-10-2017 09:25|© Foto: JouwJoure.nl

VEGELINSOORD - Het nieuwe eerste van de zondag heeft goede zaken gedaan tegen FFS uit Vegelinsoord. Het uitduel werd met 1-2 gewonnen. De thuisclub kwam in de beginfase nog wel op voorsprong door een pegel van afstand. Die verdween keurig in de kruising achter doelman Sikma. De Jousters hadden het lastig en kwamen voor rust niet meer terug in de wedstrijd.

In het tweede bedrijf werd de achtervolging op FFS ingezet. Meer druk zorgde voor kansjes, maar de gelijkmaker liet nog op zich wachten. Die volgde ruim een kwartier voor tijd. Een hoekschop viel uiteindelijk voor de voeten van Minderhoud, die beheerst intikte. Binnen vijf minuten scoorden de Jousters opnieuw, nu was het Koopmans die het net wist te vinden. In de slotfase deed FFS er alles aan om in ieder geval nog een punt aan de wedstrijd over te houden. Met het nodig hang- en vliegwerk bleef Sc Joure overeind en zo mochten de drie punten mee naar huis. Na 2 wedstrijden staat het team op een keurige 3de plek in de vijfde klasse.