Weinig jeugdteams naar knockout-fase bekervoetbal JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Weinig jeugdteams naar knockout-fase bekervoetbal
Geplaatst: 25-09-2017 15:30

JOURE - De vijftien jeugdteams van Sc Joure zijn weinig succesvol in het bekertoernooi van de KNVB. De jeugd is ingedeeld in de JO15, JO17 en JO19. In deze categorie werden veel wedstrijden afgelast vanwege het slechte weer van de laatste tijd, waardoor er bij een aantal nog geen beslissing is gevallen.

JO15
Sc Joure start de strijd om de noordelijke districtbeker met zeven ploegen, maar ziet er tot nu maar één doorstoten naar de knockout-fase. De JO15-2 wist drie wedstrijden winnend af te sluiten en mag dus verder. De JO15-5 heeft nog een minieme kans, maar dan moet koploper Heerenveense Boys JO15-6 fors verliezen van de nummer laatst URK 15-7. De overige teams zijn uitgeschakeld.

JO17
Vier teams en nog geen enkele is door. Het eerste en vierde zijn reeds uitgeschakeld. Het tweede en derde moeten de poulefase nog afronden. Hierbij moet het tweede nog één wedstrijd spelen in een poule van drie. De eerste werd gewonnen, dus de papieren zijn goed. Het derde moet ook nog één spelen, maar is afhankelijk van de koploper.

JO19
Ook hier heeft Sc Joure vier teams die de eer moeten hoog houden. Het lukte het eerste en tweede team niet. Het derde is nog niet uitgespeeld, maar heeft wel kans. Het vierde is door. In een poule van vier eindigden de bovenste drie met vijf punten en hetzelfde doelsaldo (0). Sc Joure had echter meer doelpunten voor (10 stuks) en mag zich daardoor eerste noemen in de poule en gaat dus naar de volgende ronde.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.