Aftrap cursusjaar Toanh没s met open huis JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© Pier van der Heide
Aftrap cursusjaar Toanh没s met open huis
Geplaatst: 05-09-2017 00:05

JOURE - Centrum voor de Kunsten It Toanhûs in Joure trapt het cursusjaar af met een Open Huis op zaterdagochtend 9 september. Het Open Huis start om 10 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Tijdens het Open Huis zijn de docenten van alle cursussen aanwezig om u kennis te laten maken met hun instrument of cursus. Naast de bestaande cursussen zoals de instrumentale lessen, tekenen & schilderen, keramiek en de diverse muziekcursussen, komt het Toanhûs ook met nieuw aanbod.

Nieuw zijn o.a. RGM, een cursus die het brein in beweging zet met muziek voor ouderen, Basgitaarles, en de cursus Portretschilderen van docent Esther Eggink. U kunt deze ochtend zelf ook al even de kwast hanteren tijdens een gratis workshop. Daarnaast kunt u al een voorproefje nemen op de cursus Fotografie door zelf uw familie te portretteren in onze studio.

Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Er zijn diverse workshops op het gebied van creativiteit en muziek! Natuurlijk kunnen deze ochtend ook alle instrumenten worden uitgeprobeerd en zijn er diverse optredens en demonstraties. Om 11.30 uur begint de It’s all-in the game Muziekquiz voor jong en oud, met als hoofdprijs een maand gratis muziekles. Het complete programma van het Open Huis vindt u terug op de website.

CVK It Toanhûs geeft cursussen aan jong en oud op het gebied van muziek, dans, theater en Kunst & Design. Voor meer informatie over het gehele aanbod gaat u naar de site www.toanhus.nl.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.