Kim de Wilde-Veldhuizen maakt filmdebuut JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© VIPS TV
Kim de Wilde-Veldhuizen maakt filmdebuut
Geplaatst: 31-08-2017 16:12

JOURE - Kim de Wilde-Veldhuizen uit Joure maakt volgende maand haar filmdebuut in de nieuwe film van Assenaar Brian op de Dijk. Kim is te zien als docent/mentor Marjolein van Loenen. Naast haar is ook Michael de Roos, die bekend is van Goede Tijden Slechte Tijden, te zien als schooldirecteur.

Deze tweede bioscoopfilm heeft als titel 'De Confrontatie II'. De film heeft als thema pesten op middelbare scholen. 
Joost & Thijmen komen in de puberteit en zo komt Joost voor vele keuzes te staan. Keuzes op gebied van vriendschap, liefde... en in zijn nieuwe klas komt pesten aan bod. Wat moet hij doen? De gepeste jongen helpen, maar de kans lopen om zelf ook gepest te worden? Niets doen en het laten gebeuren? of is de drang om erbij te horen en mee te doen toch groter? en hoe staat het met de band met zijn tweelingbroer? en zijn beste vriend Niels? Ook zijn zijn adoptieouders gescheiden en staat hij er min of meer alleen voor. Hoe loopt dit af?

Op zaterdag 16 september gaat de film groots in première in Pathé Cinemec in Utrecht. Na deze première zal de film een tour maken langs bioscopen en middelbare scholen door heel Nederland.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.