Volmondig ja op Boerebrulloft JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Volmondig ja op Boerebrulloft
Geplaatst: 27-07-2017 10:36

JOURE -  Een volmondig ja klonk er uit de monden van Janna van der Meer en Sjoerd Miedema uit Haskerdijken tijdens hun huwelijk op de 63ste Boerebrulloft woensdag in Joure. Het folkloristische evenment startte woensdagmorgen met een defilé in de Midstraat, waarna in park Heremastate het huwelijk voltrokken werd. Na het ondertekenen van de huwelijksaktes en het uitdelen van de huwelijkspijp werd er genoten van een bruiloftsmaaltijd.

De festiviteiten gingen daarna verder in de Midstraat met een harddraverij. Ruiters zonder een zadel op hun paarden, waaronder ook agenten van de bereden politie, streden om de zilveren karwats. Hierop volgde het ringrijden met vele authentieke sjezen. Dit alles in tradionele kledij. De dag wordt afgesloten door een defilé van historische automobielen.

Er kwam veel publiek op het evenement af. Enkele duizenden mensen waren getuige van de festiviteiten. Een vrouw raakte nog gewond toen ze ten val kwam in de Midstraat. De aanwezige EHBO-ers hebben eerste hulp verleend, waarna ze per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht voor controle.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.