Wordt Friese vertegenwoordiger De IJsfabriek Joure de beste? JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Wordt Friese vertegenwoordiger De IJsfabriek Joure de beste?
Geplaatst: 24-07-2017 15:31

JOURE - De IJsfabriek in Joure doet mee aan het tv-programma De beste van Nederland, wat uitgezonden wordt op RTL 4. Het is een programma waarin twaalf deelnemers (één per provincie) het tegen elkaar opnemen om de beste van Nederland van een beroepsgroep te worden. De IJsfabriek uit Joure vertegenwoordigt Friesland in de categorie IJssalon. De deelnemers hebben een vlog gemaakt, die zondagsmiddag uitgezonden wordt op RTL 4. Het publiek kan vervolgens op hun favoriet stemmen via de website: https://www.debestevannederland.tv/ijssalon

De deelnemers mogen alles uit de kast halen om stemmen te winnen. Zo verloot de IJsfabriek onder delers en stemmers een dag sloepvaren voor 6 personen inclusief hapjes en drankjes.

Met nog een dikke week te gaan, kan de IJsfabriek wel de nodige stemmen gebruiken. Op dit moment staan ze vierde met 14,45 procent van de stemmen. Bernardo’s IJssalon (Gelderland) met ruim 22%, IJssalon De Schepper (Noord-Holland) met een dikke 19% en IJssalon ViaVia (Noord-Brabant) met bijna 17% van de stemmen gaan ze (nog) voor.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.