Grote familievoorstelling in Brede School JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Grote familievoorstelling in Brede School
Geplaatst: 12-06-2017 13:19

JOURE - De afgelopen weken is er hard gewerkt door de leerlingen en docenten van het Toanhûs om dit spektakelstuk van muziek en dans voor te bereiden. Meer dan 200 artiesten trakteren de bezoekers aanstaande zaterdag 17 juni op een muzikale familievoorstelling. Om alle ouders, broertjes en zusjes, pake’s en beppe’s en overige belangstellenden de gelegenheid te geven te komen kijken worden er maar liefst 3 voorstellingen gegeven, om 14.00, 16.00 en 19.30 uur.

Eens in de 2 jaar wordt er door het Toanhûs gewerkt aan een grote uitvoering waar zoveel mogelijk leerlingen aan mee kunnen doen. Ook deze keer is er een samenwerking met de jeugdorkesten van drie muziekverenigingen uit De Fryske Marren. De basis van het grote orkest wordt nl. gevormd door de jeugdorkesten van de Jouster Fanfare, Concordia Joure en Excelsior Ouwsterhaule, aangevuld met muziekleerlingen van het Toanhûs welke niet bij een vereniging spelen.

Naast dit grote orkest kan het publiek ook rekenen op o.a. een groot popkoor, strijkensemble en de docentenband voor de muzikale bijdrage. De verschillende dansgroepen van het Toanhûs verzorgen de dansacts.

Tijdens de voorstelling 'Fan alle tiden’ wordt het publiek meegenomen in een reis door de tijd van de oerknal tot heden. Wat normaal de gymzaal van de brede school Joure-Zuid is wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een echt theater met een podium waar natuurlijk alle artiesten een plek krijgen.

Kaarten zijn te bestellen bij de administratie van het Toanhûs, voor informatie hierover kunt u terecht op www.toanhus.nl.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.