Sc Joure onder de 17 verliest bekerfinale

Geplaatst: 11-06-2017 07:47

EMMEN - Zaterdagmiddag om kwart over twee stond het eerste team van Sc Joure onder de 17 aan de aftrap van de finale van de noordelijke districtbeker van de KNVB. De tegenstander was de JO17-1 van Hoogezand en het beloofde een spannende strijd te worden. Beide teams kenden een uitstekend seizoen en wisten overtuigend de finale te bereiken. De Jousters kwamen in de eerste helft op een 2-0 achterstand. Vlak voor het half uur vielen beide doelpunten in een tijdsbestek van twee minuten. De Jousters gaven zich niet gewonnen en probeerden in de tweede helft de zaak nog om te buigen. Een kwartier voor tijd kon Sven Stuiver de aansluitingstreffer aantekenen, waardoor een spannend laatste kwartier aanbrak. De gelijkmaker werd niet meer gescoord, waardoor een tweede plaats behaald werd.