Makelaardij Bijstra in een nieuw jasje JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© Makelaardij Bijstra
Makelaardij Bijstra in een nieuw jasje
Geplaatst: 06-06-2017 14:15

Tjerkgaast - Het is nu negen jaar geleden dat Sjoerd Bijstra in Tjerkgaast is gestart met zijn makelaarskantoor Makelaardij Bijstra. Enthousiast en op een creatieve manier ging hij te werk. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen want het kantoor is uitgegroeid tot een bekend en actief makelaarskantoor in de gemeente De Fryske Marren. In die negen jaar tijd is er veel veranderd en zijn we van ín de crisis eindelijk weer úit de crisis, de woningmarkt bloeit weer als vanouds. Voor velen misschien tijd om achterover te leunen maar voor Makelaardij Bijstra tijd om te vernieuwen en om zich wederom te onderscheiden.

En dat is gelukt!
Ze zijn in zee gegaan met Mediabureau Skeps uit Heerenveen. Zij hebben voor hun een complete nieuwe huisstijl en website gemaakt met frisse en heldere kleuren. De website is voorzien van de modernste technieken, is erg gebruiksvriendelijk, heeft razendsnelle laadtijden en past zich automatisch aan aan het apparaat wat u gebruikt. Dus altijd een mooi overzichtelijk geheel of u nu zit te kijken op een computer, mobiele telefoon of tablet. Daarnaast zit de website nog boordevol met techniek zodat Makelaardij Bijstra nog beter te vinden is op het internet.

Inmiddels zijn de blauwe te koop borden, die je overal tegenkomt in de Fryske Marren, omgewisseld voor de nieuwe borden met een mooie blauwe en frisse groene kleur. Deze zullen nog meer opvallen omdat er ook gebruikt wordt gemaakt van speciale reflecterende verf zodat de borden ook in het donker goed zichtbaar zijn. En om nog meer te onderscheiden en op te vallen zijn de nieuwe groene boven bordjes voorzien van verschillende teksten.

Reviews
Om te meten en om te laten zien hoe onze klanten over Makelaardij Bijstra denken heeft Sjoerd Bijstra besloten om met klantbeoordelingen te werken. Hij heeft ervoor gekozen om dit onder te brengen bij een professionele partij, de Feedback Company is een bedrijf wat dit volledig onafhankelijk doet. Hierdoor heeft het kantoor geen invloed op de beoordeling en kan er niet voor kiezen om sommige ervaringen wel of niet te plaatsen. Transparant en eerlijk dus. De reviews zijn te lezen op de website: www.bijstra.nl.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.