Basisschoolleerlingen helpen buitenspeeldag organiseren JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Basisschoolleerlingen helpen buitenspeeldag organiseren
Geplaatst: 06-06-2017 13:19

JOURE - Op woensdag 14 juni is de 10e editie van de Nationale Buitenspeeldag. Ook de scholen uit Joure Noord zijn al vanaf februari druk bezig om met en voor hun leerlingen een spetterende speelmiddag te organiseren.

Van elke school zijn er twee leerlingen uit groep 7 die hun school vertegenwoordigen. Zij hebben samen met de beweegcoaches van Miks druk nagedacht over hoe de buitenspeeldag er uit moest komen te zien. Hoe maak je goede reclame? Hoe werf je vrijwilligers? Wat zijn leuke spelletjes om te spelen? Wat voor luchtkussen gaat er komen en hoe vraag je een subsidie aan? Samen hebben zij een super programma gemaakt vol sport- en spelactiviteiten.

Op woensdag 14 juni is er vanaf 14:30 tot 17:00 van alles te doen op het parkeerterrein van de Stuit, het schoolplein van It Haskerfjild en het grasveld achter de Stuit. De buitenspeeldag is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar en deelname is gratis.

Kom korfballen, je fiets versieren, tikkertje spelen, voetballen in de pannakooi, handje klappen, dansen en noem maar op!! Er is fruit en water aanwezig.

Let op: we willen alle kinderen (en ouders) vragen om die dag op de fiets naar school te komen!

Vanaf 12:00 uur is het parkeerterrein bij de Stuit afgesloten. Zo kunnen de kinderen veilig spelen tijdens de buitenspeeldag!

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.