The Ultimate Men's Fair is Terug JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
The Ultimate Men's Fair is Terug
Geplaatst: 09-05-2017 11:08

JOURE - Na een jaar van afwezigheid komt The Ultimate Men's Fair dit jaar terug in Joure.

De grootste Mancave van Noord-Nederland
Een epic mancave die meerdere mannenharten sneller doet kloppen. Een jongensdroom? Nee hoor. Zaterdag 22 juli is Park Heremastate in Joure het decor van de grootste mancave van het noorden: The Ultimate Men's Fair. Alle registers worden open getrokken om elke man een geweldige dag te bezorgen. Van techniek, food, lifestyle, ontspanning, sport, auto’s en motoren: ieder man kan zich laten inspireren.

The Taste of Joure
De mancave is van alle gemakken voorzien. Mannen wanen zich op 22 juli in het walhalla van de Jouster horeca: the Taste of Joure. Een 15-tal horecabedrijven uit Joure presenteert zich op een horecaplein met de meest uiteenlopende proeverijen van drankjes en hapjes. Park Heremastate wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs waar je met je vrienden kunt genieten van veel muziek en nóg meer hapjes en drankjes.

Line-up
Naast de spectaculaire demonstraties, ruim 50 stands met mannenproducten en de meest uiteenlopende proeverijen van drankjes en hapjes, hebben we ook nog een muziek-area toegevoegd. Hét event voor elke man.

Gratis entree voor bezoekers!

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.