Heerenveen wint eindelijk weer eens JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Heerenveen wint eindelijk weer eens
Geplaatst: 05-04-2017 12:07

HEERENVEEN - Eindelijk weer eens winst in het Abe Lenstra stadion voor sc Heerenveen. Met 3-0 werd Sparta aan de kant gezet.

De eerste helft maakte duidelijk waarom Heerenveen, na een goede seizoensstart, een slechte serie wedstrijden had neergezet. Sparta had verdedigend geen kind aan het zwak spelende Heerenveen.

Pas in de tweede helft werd er weer een beetje duidelijk dat Heerenveen echt wel redelijk kan voetballen. Het eerste doelpunt werd gescoord door Pelle van Amersfoort, die vanuit een moeilijke hoek de bal over de keeper lobde. Enkele minuten later had Floranus van Sparta rood moeten krijgen na een smerige tackle op Slagveer. Hij ontsnapte met geel.

Belangrijk was daarna vooral de terugkeer van Stijn Schaars, die de afgelopen maanden zo erg werd gemist. Na zo'n 10 minuten na zijn terugkeer werd het 2-0 door een prima kopbal van Joost van Aken. Hij kopte een vrije trap van Larsson achterwaarts in het doel. Enkele minuten later ontsnapte opnieuw een speler van Sparta aan rood. Dougall plaatste zijn elleboog in het gezicht van Kobayashi, maar werd slechts met geel bestraft. De 3-0 werd, enigzins gelukkig, gemaakt door Ghoochannejhad.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.