Sc Heerenveen over de knie bij Heracles JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Sc Heerenveen over de knie bij Heracles
Geplaatst: 01-04-2017 23:49

ALMELO - Sc Heerenveen heeft zaterdagavond opnieuw een nederlaag geleden in een uitduel. In Almelo werd met 4-1 verloren van Heracles. De ploeg van Streppel begon goed en zag dit bekroond met een penalty in de vijfde minuut. Van Amersfoort was er door, maar werd door Te Wierik onderuit gehaald. Een penalty en een gele kaart voor Te Wierik, daar waar volgens de regels rood op staat. Reza Ghoochannejhad schiet de bal door het midden, terwijl doelman Castro naar de hoek gaat: 0-1. Lang kon men niet genieten van de voorsprong, want enkele minuten staat het alweer gelijk. Niemeijer wordt vrijgelaten en kan een voorzet binnen glijden.

De verdediging van Sc Heerenveen laat ook deze wedstrijd de nodige steken vallen en St. Juste grijpt vervolgens ook nog onrechtmatig in bij een aanval van Armenteros. Geel volgt en de vrije trap wordt prachtig binnen geschoten door Armenteros. Even later is het 3-1 opnieuw raak uit een vrije trap, ditmaal van Kuwas. De strijd is helmeaal gestreden als St. Juste na een half uur opnieuw geel krijgt en met rood moet vertrekken. Voor rust wordt het ook nog 4-1, opnieuw uit een standaardsituatie. Het is Peterson die een hoekschop van Kuwas binnen kopt.

In de tweede helft beperkt Sc Heerenveen zich tot het beperkt houden van de schade en Heracles gelooft het ook wel. De wedstrijd brandt dan ook als een nachtkaars uit.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.