Hof en Hiem zoekt kandidaten voor inservice-opleiding JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© Hof en Hiem
Hof en Hiem zoekt kandidaten voor inservice-opleiding
Geplaatst: 23-03-2017 16:56

JOURE - In september 2017 start Zorggroep Hof en Hiem samen met Mienskipssintrum Leppehiem en Zorgcentrum Het Bildt voor het 6e jaar met een nieuwe groep leerlingen de inservice-opleiding Maatschappelijk Verzorgende IG. Door het opleidingsinstituut ROC Friese Poort worden mensen die een overstap willen maken naar de zorgsector door middel van een werken-leren traject opgeleid voor een baan in de ouderenzorg.

Unieke kans
Dat Hof en Hiem samen met twee collega-zorginstellingen voor het zesde jaar op rij met de succesvolle inservice-opleiding start mag best uniek genoemd worden. “Het is bijzonder om te zien hoe fijn de samenwerking met de ander zorginstellingen gaat. Ons gezamenlijke doel is om te investeren in het opleiden van nieuwe collega’s. Met het oog op het groeiende aantal ouderen, is het goed om te zien hoeveel interesse er is voor dit opleidingstraject. Dat wij gezamenlijk een bijdrage kunnen leveren vind ik prachtig”, aldus Janneke Gietema, opleidingsadviseur bij Hof en Hiem.

Carrièreswitch

Hof en Hiem heeft onlangs de inschrijving voor een nieuwe lichting leerlingen voor de inservice-opleiding weer geopend. Voor mensen die een switch in hun carrière willen maken en graag in de ouderenzorg willen werken is het opleidingstraject, waarbij twee diploma’s verkregen worden, een mooie kans. Om de meest gemotiveerde kandidaten deze gelegenheid te geven, wordt tijdens het selectieproces vooral ook gelet op persoonlijke motivaties en drijfveren.

Meer informatie is te vinden op www.hofenhiem.nl.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.