Trekpleister Joure vernieuwd JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© Google
Trekpleister Joure vernieuwd
Geplaatst: 03-03-2017 14:42

JOURE - De Trekpleister-winkel aan de Midstraat 135A in Joure is compleet vernieuwd. De vernieuwde winkel opent op zaterdag 11 maart a.s. opnieuw haar deuren. Dan kunnen klanten kennismaken met een uitgebreider assortiment aan gezondheids- en schoonheidsproducten en genieten van het vertrouwde voordeel van Trekpleister. Bovendien krijgen de eerste 200 klanten bij een besteding vanaf 10,- euro een gratis orchidee mee naar huis.
 
De vernieuwde Trekpleister is voorzien van frisse nieuwe kleuren en is ruimer opgezet, waardoor de winkel overzichtelijker is geworden. De gezondheidsproducten zijn in het hart van de winkel geplaatst. Doordat er in de winkel meer ruimte is ontstaan, is ook het assortiment uitgebreid. Winkelmanager Renske Dijk is trots op haar vernieuwde winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel en een breed gevarieerd assortiment. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Joure en omgeving uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Dijk.

Uitgebreid assortiment

Dankzij de metamorfose heeft Trekpleister Joure nog meer producten kunnen toevoegen aan haar assortiment. In de winkel werken vriendelijke en deskundige medewerkers, die advies kunnen geven over onder andere schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister Joure viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.