Onfortuinlijk Sc Heerenveen onderuit bij Twente JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Onfortuinlijk Sc Heerenveen onderuit bij Twente
Geplaatst: 20-02-2017 11:37

ENSCHEDE - Sc Heerenveen zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Tot dusver brengt 2017 nog weinig goeds en afgelopen zaterdag werd opnieuw verloren. Ditmaal ging de ploeg van Streppel onderuit in Enschede, waar het met 1-0 verloor. De uitslag kwam tot stand door een onterechte penalty, waardoor Sc Heerenveen opnieuw gezakt is op de ranglijst naar een zevende plek.

Fc Twente begon voortvarend aan het duel en overliep Sc Heerenveen in de beginfase. Doelman Mulder en verdediger Schmidt wisten een tegendoelpunt te voorkomen, waarna Sc Heerenveen beter in de wedstrijd kwam en aanvallend overheerste. Het bleef evenwel 0-0 in de eerste helft.

In de tweede helft zag alles wat Sc Heerenveen een warm hart toedraagt tot hun schrik dat de bal op de stip ging. Doelman Mulder zou de van Manchester City gehuurde Ünal naar de grond hebben gewerkt. De TV-beelden lieten een ander beeld zien. Ünal bleek zich opzichtig te laten vallen. Mulder kreeg geel en Klich schoot de penalty binnen. Achteraf bleek scheidsrechter Gözübüyük zijn fout te erkennen, terwijl Ünal verklaarde niet te weten of hij ook geraakt werd door Mulder. Sc Heerenveen ging vol in de aanval om de gelijkmaker te forceren. Larsson was er nog dichtbij, maar de lat bracht redding voor Twente.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.