Mishandeling en diefstal spandoeken Fc Groningen JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
Mishandeling en diefstal spandoeken Fc Groningen
Geplaatst: 29-01-2017 14:59

GRONINGEN / HEERENVEEN - De politie heeft acht aanhoudingen verricht na een mishandeling van een 24-jarige inwoner van Groningen. De jongeman werd in de nacht van vorige week zaterdag op zondag aangevallen door een groep mannen. Ze waren op zijn rugtas uit waarin spandoeken zaten van Fc Groningen. Er werd geweld gebruikt om de rugtas af te pakken en het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling plaatsen. Hij deed aangifte.

Door getuigenverklaringen konden diezelfde nacht twee inwoners van Heerenveen worden aangehouden. De beide waren 22 en 24 jaar oud. Afgelopen dinsdag en woensdag volgden nog zes aanhoudingen. Alle acht zijn deel van een supportersvereniging van Sc Heerenveen. Ze zijn aangemeld voor een stadionverbod en er wordt nog gekeken naar een omgevingsverbod voor het gebied rondom het Abe Lenstrastadion. De spandoeken werden niet teruggevonden.

Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, want het onderzoek loopt nog. De actie is mogelijk een uit de hand gelopen reactie op het ontvreemden van een spandoek uit het Abe Lenstrastadion.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.