VVV komt met toeristisch Magazine 2017 JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

© JouwJoure.nl
VVV komt met toeristisch Magazine 2017
Geplaatst: 26-01-2017 16:40

JOURE - VVV de Friese Meren – Gaasterland presenteert met trots de gloednieuwe editie van het toeristische magazine 2017. De gids staat boordevol inspiratie en is een prachtige leidraad die de diversiteit van het gebied goed laat zien. Het magazine wordt al jaren zeer gewaardeerd door zowel toeristen, inwoners als ondernemers.

De gids is thematisch ingedeeld en staat vol met tips en leuke recreatieve informatie. De (potentiële) bezoekers uit binnen- en buitenland ervaren de pracht van de Friese Meren - Gaasterland. Deze regio, met het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, is uniek vanwege de meren, bossen, gaasten, kliffen en de IJsselmeerkust. Met diverse sfeerimpressies, in beeld en verhaal, worden de vele recreatieve mogelijkheden uitgelicht. Ook in 2017 valt er weer van alles te ontdekken en te beleven. Een katern met een volledig overzicht van de toeristische bedrijven maakt de gids tot een onmisbaar item voor bezoeker en toerist.

De gratis gids wordt o.a. verspreidt op Boot Düsseldorf, Boot Holland, de Wandel- en Fietsbeurs in Utrecht en tijdens vele andere promotionele activiteiten. Uiteraard is de gids verkrijgbaar bij de VVV winkels en agentschappen en bij toeristische- en recreatieve bedrijven in de regio en daarbuiten.

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.