Westermarskoalle zoek vrijwillige klussers voor schoolplein JouwJoure
Pull Down & Laat Los om te verversen

Nieuwsbericht

Westermarskoalle zoek vrijwillige klussers voor schoolplein
Geplaatst: 12-02-2016 17:16

JOURE - Ben jij handig, heb je spierballen en vind je het leuk om bij te dragen aan het speel- en leerplezier van de kinderen van de Westermarskoalle? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op zaterdag 12 maart hebben we een drietal klussen die wij in het kader van NL Doet op de Westermarskoalle willen realiseren.

Op de landelijke NL Doet vrijwilligersdag willen we een drietal klussen uitvoeren, te weten het aanleggen van moestuinborders, het plaatsen van een hekwerk en het plaatsen van een houten overkapping over de kleuterzandbak. In totaal zijn hiervoor minimaal 12 vrijwilligers nodig. Mensen die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken voor een maatschappelijk, lokaal goed doel. Alle materialen zijn aanwezig en per klus is er een begeleider. Uiteraard  zorgen we voor een gezellige sfeer met koffie en iets lekkers, soep en broodjes. De klusdag start om 8.00 uur en we eindigen om uiterlijk 17.00 uur.

Wil jij ons komen helpen, meld je dan aan via or.westermarskoalle@primus.frl of via de NL Doet website http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus_zoeken

Deel dit bericht via:
Facebook
Twitter
Mail
Gerelateerd:
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.